Transformace v ČR v komparaci s dalšími zeměmi - Šulc, Vojtěch; Nečadová, Marta; Breňová, Lubomíra, 1948-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem práce je nalézt společné a rozdílné rysy transformačních procesů v České republice, na Slovensku, v Polsku a Maďarsku. Text se zabývá základními principy fungování centrálně plánované ekonomiky, komparací jednotlivých strategií ekonomické transformace a analýzou makroekonomických ukazatelů.
Vedoucí práce: Marta Nečadová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; privatizace; ekonomická transformace; tržní ekonomika; bakalářské práce; privatization; economic transformation; market economy; bachelor's theses