Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Zwinger, Michal (2009)
V bakalářské práci jsem provedl finanční analýzu Plzeňského Prazdroje, a.s. a její interpretaci. V teoretické části jsem pomocí odborné literatury vysvětlil použité postupy a ukazatele této analýzy. V praktické části jsem se zabýval sledováním trendů vývoje jednotlivých ukazatelů, jejich vysvětlením a případnými návrhy na zlepšení do budoucna. Cílem bylo zhodnotit celkovou finanční situaci podniku v období mezi 1.4.2002 až 31.3.2008.