Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Zwinger, Michal; Vochozka, Marek, 1976-; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
V bakalářské práci jsem provedl finanční analýzu Plzeňského Prazdroje, a.s. a její interpretaci. V teoretické části jsem pomocí odborné literatury vysvětlil použité postupy a ukazatele této analýzy. V praktické části jsem se zabýval sledováním trendů vývoje jednotlivých ukazatelů, jejich vysvětlením a případnými návrhy na zlepšení do budoucna. Cílem bylo zhodnotit celkovou finanční situaci podniku v období mezi 1.4.2002 až 31.3.2008.
Vedoucí práce: Marek Vochozka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses