Účetní zachycení rostlinné výroby - Vaníčková, Lucie; Dvořáková, Dana, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato bakalářská práce je zaměřena na účetnictví rostlinné výroby. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou část. V teoretické části pojednávám o klasifikaci biologických aktiv v rostlinné výrobě, jejich oceňování a účtování v ČR. Samostatná kapitola je věnována výkladu IAS 41 - Zemědělství. Praktická část se soustřeďuje na aplikaci poznatků uvedených v teoretické části. Popisuji v ní situaci v konkrétním zemědělském podniku v ČR.
Vedoucí práce: Dana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; rostlinná výroba; bakalářské práce; crop production; bachelor's theses