Podnikatelský záměr - Deli Fresh, s.r.o. - Jaroš, Petr (2009)
Předmětem bakalářské práce je vypracování a zhodnocení podnikatelského záměru na reálně zvažovaný projekt. První část práce je zaměřena na teorii, zabývající se podnikatelským plánem, jeho strukturou a aparátem potřebným k jeho zhodnocení. V druhé části je zpracován samotný podnikatelský záměr na nově vznikající společnost v oblasti pohostinství.