Podnikatelský záměr - Deli Fresh, s.r.o. - Jaroš, Petr; Křížek, Miroslav; Kešner, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Předmětem bakalářské práce je vypracování a zhodnocení podnikatelského záměru na reálně zvažovaný projekt. První část práce je zaměřena na teorii, zabývající se podnikatelským plánem, jeho strukturou a aparátem potřebným k jeho zhodnocení. V druhé části je zpracován samotný podnikatelský záměr na nově vznikající společnost v oblasti pohostinství.
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses