účetnictví jednotlivce - Kuchtová, Simona (2009)
Tato práce popisuje problematiku účetnictví individuálních podnikatelů, zejména jejich povinností týkajících se účtování a daní. Práce se zaměřuje na základní aspekty účtovacích procesů při vytváření komplexního výstupu podnikatelských aktivit.