účetnictví jednotlivce - Kuchtová, Simona; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato práce popisuje problematiku účetnictví individuálních podnikatelů, zejména jejich povinností týkajících se účtování a daní. Práce se zaměřuje na základní aspekty účtovacích procesů při vytváření komplexního výstupu podnikatelských aktivit.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; daňová evidence; bakalářské práce; tax accounting; bachelor's theses