Marketingová komunikace značky BMW v České republice - Mikéska, Miroslav (2009)
Práce popisuje marketingovou komunikaci značky BMW v Česku. Sestává ze dvou částí - teoretické a praktické. Součástí je také praktická ukázka reklamní kampaně při uvádění nového modelu na trh.