Marketingová komunikace značky BMW v České republice - Mikéska, Miroslav; Procházka, Jan; Škaloud, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce popisuje marketingovou komunikaci značky BMW v Česku. Sestává ze dvou částí - teoretické a praktické. Součástí je také praktická ukázka reklamní kampaně při uvádění nového modelu na trh.
Vedoucí práce: Jan Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketing; marketingová komunikace; bakalářské práce; marketing; communication in marketing; bachelor's theses