Alternativy financování bydlení v ČR - Doležel, Tomáš; Radová, Jarmila; Málek, Jiří, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Pozornost této práce je zaměřena na problematiku týkající se financování bydlení. V první části je věnován prostor pro stručnou definici bytových potřeb. V následující části jsou pak podrobně zkoumány nejrozšířenější nástroje financování bydlení, tedy stavební spoření a hypotéční produkty. Poslední část práce obsahuje analytickou část, ve které je zaměřena pozornost na úrokové sazby a vývoj sjednaných úvěrů. Cílem práce je seznámit čtenáře s nejdůležitějšími aspekty jednotlivých produktů, jejich výhody i nevýhody. Záměrem práce je také poukázat na problematiku současné legislativy, která je v mnoha ohledech velmi omezující.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses