Ekonomika sportovního klubu 1.FC Slovácko - Levý, Lukáš; Kotáb, Jiří; Vochozka, Marek, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Má práce je o ekonomice sportovního klubu 1. FC Slovácko
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; sport; fotbal; bakalářské práce; sport; soccer; bachelor's theses