Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Dobešová, Erika; Sieber, Martina; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem práce je provést finanční analýzu společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. se zaměřením na posouzení finanční stability. V první části jsou uvedeny metody finanční analýzy, které autor považuje za nejdůležitější. Dále bude představena společnost. V aplikační části je vykonána finanční analýza v rozmezí let 2003 - 2007.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses