Zhodnocení úspěšnosti strategické investice společnosti Pražská teplárenská, a.s. - Čochner, Lukáš; Svobodová, Ivana, 1969-; Červenka, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Strategicky orientované zhodnocení zamýšleného investičního projektu společnosti Pražská teplárenská a.s.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; investice; bakalářské práce; investments; bachelor's theses