Finančná analýza spoločnosti STOCK Plzeň - Božkov, s. r. o. - Šimon, Peter (2009)
Cílem zpracované bakalářské práce je převedení finanční analýzy společnosti STOCK Plzeň -- Božkov, s. r. o. za období let 2003 -- 2007 z pozice externího uživatele, který má dostupná jen veřejně přístupná data. V bakalářšké práci se zaměřuji na zhodnocení a trendy vývoje finančních ukazatelů společnosti, na základě kterých v závěru předpokládám další vývoj společnosti. Práce se skládá ze dvou základních částí, a to z teorietické a praktické. V teoretické části uvádím metody a postupy, které jsem následně aplikoval na analyzovanou společnost v praktické části.