Finančná analýza spoločnosti STOCK Plzeň - Božkov, s. r. o. - Šimon, Peter; Vochozka, Marek, 1976-; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem zpracované bakalářské práce je převedení finanční analýzy společnosti STOCK Plzeň -- Božkov, s. r. o. za období let 2003 -- 2007 z pozice externího uživatele, který má dostupná jen veřejně přístupná data. V bakalářšké práci se zaměřuji na zhodnocení a trendy vývoje finančních ukazatelů společnosti, na základě kterých v závěru předpokládám další vývoj společnosti. Práce se skládá ze dvou základních částí, a to z teorietické a praktické. V teoretické části uvádím metody a postupy, které jsem následně aplikoval na analyzovanou společnost v praktické části.
Vedoucí práce: Marek Vochozka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses