Finanční analýza - Synek, Michal; Eysseltová, Sylvie; Vochozka, Marek, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce hodnotí finanční a ekonomickou situaci podniku Zentiva, a.s. v období 2003 až 2007
Vedoucí práce: Sylvie Eysseltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses