Finanční analýza - Šulcová, Olga (2009)
Bakalářská práce se zabývá tématem finančního zdraví společnosti Metrostav a.s., k čemuž využívá řadu nástrojů finanční analýzy a benchmarkingový diagnostický systém finančních indikátorů INFA.