Finanční analýza - Šulcová, Olga; Neumaierová, Inka, 1960-; Volencová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce se zabývá tématem finančního zdraví společnosti Metrostav a.s., k čemuž využívá řadu nástrojů finanční analýzy a benchmarkingový diagnostický systém finančních indikátorů INFA.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses