Fundamentální a technická analýza akcie Komerční banka - Uher, Tomáš (2009)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální a technickou analýzou akcie Komerční banka. Po úvodu se nejprve věnuji fundamentální analýze, konkrétně globální fundamentální analýze, odvětvové fundamentální analýze a firemní fundamentální analýze, kde aplikuji několik modelů pro určení vnitřní hodnoty akcie Komerční banka. V druhé části této bakalářské práce se zabývám technickou analýzou akcie Komerční banka, kde se postupně věnuji grafickým zobrazením, grafickým formacím a technickým indikátorům, pro určení vhodné doby nákupu či prodeje akcie. Poslední část bakalářské práce tvoří závěrečné shrnutí výsledků obou analýz a investiční doporučení.