Fundamentální a technická analýza akcie Komerční banka - Uher, Tomáš; Veselá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální a technickou analýzou akcie Komerční banka. Po úvodu se nejprve věnuji fundamentální analýze, konkrétně globální fundamentální analýze, odvětvové fundamentální analýze a firemní fundamentální analýze, kde aplikuji několik modelů pro určení vnitřní hodnoty akcie Komerční banka. V druhé části této bakalářské práce se zabývám technickou analýzou akcie Komerční banka, kde se postupně věnuji grafickým zobrazením, grafickým formacím a technickým indikátorům, pro určení vhodné doby nákupu či prodeje akcie. Poslední část bakalářské práce tvoří závěrečné shrnutí výsledků obou analýz a investiční doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses