Vlastní on-line systém pro vedení podvojného účetnictví - e-ucto - Přikryl, Vladimír (2009)
Hlavním tématem této práce je vedení účetnictví prostřednictvím on-line účetního programu. Práce nejprve v teoretické rovině porovnává hlavní výhody a nevýhody tohoto přístupu k vedení účetnictví, snaží se identifikovat hlavní chyby a nedostatky, poté v praktické části popisuje vlastní účetní on-line systém www.online-ucto.cz, na kterém se snaží ilustrovat využití výhod a minimalizaci nevýhod on-line vedení účetnictví.