Vlastní on-line systém pro vedení podvojného účetnictví - e-ucto - Přikryl, Vladimír; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Hlavním tématem této práce je vedení účetnictví prostřednictvím on-line účetního programu. Práce nejprve v teoretické rovině porovnává hlavní výhody a nevýhody tohoto přístupu k vedení účetnictví, snaží se identifikovat hlavní chyby a nedostatky, poté v praktické části popisuje vlastní účetní on-line systém www.online-ucto.cz, na kterém se snaží ilustrovat využití výhod a minimalizaci nevýhod on-line vedení účetnictví.
Vedoucí práce: Tomáš Zouhar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; podvojné účetnictví; daňová evidence; bakalářské práce; double-entry bookkeeping; tax accounting; bachelor's theses