Finanční benchmarking - Jankovská, Petra (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením finančního zdraví společnosti KOH-I-NOOR, a.s. na základě trendové analýzy a srovnání s odvětvím. K tomu je využit Benchmarkingový diagnostický systém finančních indikátorů INFA.