Finanční benchmarking - Jankovská, Petra; Neumaierová, Inka, 1960-; Mann, Berthold; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením finančního zdraví společnosti KOH-I-NOOR, a.s. na základě trendové analýzy a srovnání s odvětvím. K tomu je využit Benchmarkingový diagnostický systém finančních indikátorů INFA.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses