Finanční analýza společnosti Zentiva N.V. - Švehlová, Hana (2009)
Cílem této bakalářské práce je vypracování finanční analýzy konkrétní společnosti -- Zentiva N.V. -- za období 2003 až 2007. V rámci metodologické části jsou představeny základní metody finanční analýzy, které jsou následně v praktické části aplikovány k posouzení finančního zdraví společnosti.