Finanční analýza společnosti Zentiva N.V. - Švehlová, Hana; Cimický, Jan; Martinek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této bakalářské práce je vypracování finanční analýzy konkrétní společnosti -- Zentiva N.V. -- za období 2003 až 2007. V rámci metodologické části jsou představeny základní metody finanční analýzy, které jsou následně v praktické části aplikovány k posouzení finančního zdraví společnosti.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses