Trh doménových jmen - Vondruška, Pavel (2009)
Cílem této práce je zmapovat současný doménový trh a poukázat na způsoby, kterými se dají domény dále zhodnocovat. Práce popisuje zhodnocení různých přístupů jak domény hodnotit, využívat, obchodovat s nimi. Tohoto cíle by měla práce dosahovat vždy objektivním úvodem do problematiky a poté ilustračními příklady. Při psaní práce jsem vycházel z dostupných zdrojů, především internetových, a ze svých zkušeností nabytých aktivním působením v této oblasti. Práce je strukturována podle tak, aby čtenář, který se o trh doménových jmen dosud nezajímá, pochopil veškeré souvislosti a neměl problém s pochopením textu.