Trh doménových jmen - Vondruška, Pavel; Raška, Ondřej; Prokop, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této práce je zmapovat současný doménový trh a poukázat na způsoby, kterými se dají domény dále zhodnocovat. Práce popisuje zhodnocení různých přístupů jak domény hodnotit, využívat, obchodovat s nimi. Tohoto cíle by měla práce dosahovat vždy objektivním úvodem do problematiky a poté ilustračními příklady. Při psaní práce jsem vycházel z dostupných zdrojů, především internetových, a ze svých zkušeností nabytých aktivním působením v této oblasti. Práce je strukturována podle tak, aby čtenář, který se o trh doménových jmen dosud nezajímá, pochopil veškeré souvislosti a neměl problém s pochopením textu.
Vedoucí práce: Ondřej Raška
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses