Redistribuční aspekty daňové reformy 2008 - Vorlíková, Ivana; Klazar, Stanislav, 1974-; Klazar, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato bakalářská práce je zaměřena na daňovou reformu roku 2008. Daňová reforma v roce 2008 s sebou přinesla mnoho změn a mým cílem je nejen tyto změny charakterizovat, ale také zobrazit, jaké měla tato reforma dopady na státní. Teoretická část je zaměřena na příjmovou stranu státního. Jsou zde především popsány příjmy daňové a zobrazení daňového systému v České republice. V praktické části je podrobněji prezentována daňová reforma 2008, zejména změny v jednotlivých typech daní. Tato práce analyzuje dopady daňové reformy do veřejných rozpočtů, vývoj příjmů v letech 2007 a 2008 a jejich srovnání.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses