Ekonomická analýza ZVVZ, a.s. - Nováková, Petra (2009)
Práce se zabývá ekonomickou analýzou podniku ZVVZ, a. s. Je rozdělena na teoretickou část, která popisuje jednotlivé modely a metody. Praktická část je aplikací teoretických metod na konkrétní data podniku.