Ekonomická analýza ZVVZ, a.s. - Nováková, Petra; Vávrová, Hana, 1970-; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se zabývá ekonomickou analýzou podniku ZVVZ, a. s. Je rozdělena na teoretickou část, která popisuje jednotlivé modely a metody. Praktická část je aplikací teoretických metod na konkrétní data podniku.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses