Srovnání stylů řízení a vedení českých a zahraničních manažerů - Bártová, Tereza; Dědina, Jiří, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem bakalářské práce je porovnat styly řízení a vedení českých a německých manažerů, stanovit hlavní odlišnosti a jejich vliv na ostatní pracovníky. Práce se skládá ze dvou částí teoretické, ve která jsou stanoveny hypotézy o stylech řízení a vedení ovlivněných národní kulturou a praktické části, která má na základě vlastního průzkumu hypotézy potvrdit nebo vyvrátit.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses