Ekonomická činnost z pohledu zákona o DPH a judikatury ESD - Bělohradová, Eva; Svátková, Slavomíra, 1957-; Svátková, Slavomíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce se zabývá rozborem pojmu ekonomická činnost z pohledu daně z přidané hodnoty a s ním souvisejících pojmů. Vychází z platné právní úpravy a zohledňuje přitom relevantní legislativu Evropského společenství. Práce dále představuje judikaturu Evropského společenství vztahující se k pojmu ekonomické činnosti a na závěr hodnotí přínos poznatků pro praxi.
Vedoucí práce: Slavomíra Svátková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses