Dlouhodobý majetek - odepisování a odložená daň - Ranglová, Michaela (2009)
Bakalářská práce se zabývá vymezením dlouhodobého nehmotného a hmotného majetku v rámci právní legislativy ČR. Dále metodami odepisování dlouhodobého majetku a odloženou daní. V závěru přináší pohled na dlouhodobý majetek reálně firmy.