Dlouhodobý majetek - odepisování a odložená daň - Ranglová, Michaela; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce se zabývá vymezením dlouhodobého nehmotného a hmotného majetku v rámci právní legislativy ČR. Dále metodami odepisování dlouhodobého majetku a odloženou daní. V závěru přináší pohled na dlouhodobý majetek reálně firmy.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses