Mac jako pracovní nástroj studenta VŠE - Hloušek, Martin; Chlapek, Dušan; Gála, Libor, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na produkty (především počítače) společnosti Apple. Ukazuje strategii společnosti v zahraničních státech a v České republice. Srovnává notebooky od této firmy s konkurenty dostupnými na českém trhu. Hlavním přínosem této práce je posouzení kompatibility operačního systému Mac OS X v prostředí Vysoké školy ekonomické v Praze. Dále pak provedení a vyhodnocení průzkumu ohledně počítačů Macintosh mezi studenty na VŠE v Praze. Závěrem jsou nastíněny alternativní možnosti využití výpočetní techniky na VŠE v Praze.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; iPod; Mac OS X (operační systém); bakalářské práce; iPod; Mac OS X (operating system); bachelor's theses