Globalizace světové ekonomiky - Vácha, Jan (2009)
Předmětem této bakalářské práce je "Globalizace a její dopady se zaměřením na životní prostředí a média". V práci se zaměříme na různé aspekty a dopady globalizace. Uvedeme, co je to globalizace, jak se vyvíjela a jaké jsou její klady a zápory. Podíváme se také na vliv globalizace na životní prostředí a média.