Globalizace světové ekonomiky - Vácha, Jan; Sirůček, Pavel, 1965-; Džbánková, Zuzana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Předmětem této bakalářské práce je "Globalizace a její dopady se zaměřením na životní prostředí a média". V práci se zaměříme na různé aspekty a dopady globalizace. Uvedeme, co je to globalizace, jak se vyvíjela a jaké jsou její klady a zápory. Podíváme se také na vliv globalizace na životní prostředí a média.
Vedoucí práce: Pavel Sirůček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses