Specifika výběru a implementace účetního software malé firmy - Cveková, Petra (2009)
V teoretické části této bakalářské práce jsou popsána kritéria ke správné volbě druhu vedení účetnictví a následně ke správnému výběru účetního software malé firmy. Práce se také zmiňuje o implementaci softwaru a o předpokladech k jejímu úspěchu. V praktické části jsou uvedeny výsledky z dotazníkového šetření. Dotazníkové šetření je zaměřeno na druh vedení účetnictví, druh účetního software, kritéria výběru a spokojenost firem s vlastněným softwarem.