Specifika výběru a implementace účetního software malé firmy - Cveková, Petra; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
V teoretické části této bakalářské práce jsou popsána kritéria ke správné volbě druhu vedení účetnictví a následně ke správnému výběru účetního software malé firmy. Práce se také zmiňuje o implementaci softwaru a o předpokladech k jejímu úspěchu. V praktické části jsou uvedeny výsledky z dotazníkového šetření. Dotazníkové šetření je zaměřeno na druh vedení účetnictví, druh účetního software, kritéria výběru a spokojenost firem s vlastněným softwarem.
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; software; účetnictví; bakalářské práce; software; accounting; bachelor's theses