Finanční analýza ZVVZ a.s. - Kouba, Václav (2009)
Cílem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti ZVVZ a.s. v letech 2003 - 2007. Práce je rozdělena do dvou částí. V metodologické části jsou uvedena teoretická východiska pro finanční analýzu. V praktické části se zaměřuji na výpočet jednotlivých ukazatelů, které jsem použil na vyhodnocení finanční situace v analyzované společnosti.