Finanční analýza ZVVZ a.s. - Kouba, Václav; Kopkáně, Heřman; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti ZVVZ a.s. v letech 2003 - 2007. Práce je rozdělena do dvou částí. V metodologické části jsou uvedena teoretická východiska pro finanční analýzu. V praktické části se zaměřuji na výpočet jednotlivých ukazatelů, které jsem použil na vyhodnocení finanční situace v analyzované společnosti.
Vedoucí práce: Heřman Kopkáně
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses