Penzijní připojištění a jeho role v důchodovém věku v ČR a SR - Bartošek, Vít; Radová, Jarmila; Málek, Jiří, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce se zabývá důchodovými systémy, dále charakterizuje české penzijní připojištění a slovenské doplňkové důchodové spoření. V práci je popsán vývoj těchto dvou spoření, jejich výhody a nevýhody. Poté následuje porovnání a vzájemné zhodnocení obou systémů.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses