Marketing jako služba "na poslední cestě" pro domácí mazlíčky - Mendlová, Hana (2009)
Práce se zabývá významem existence krematoria zvířat. Dále popisuje marketingový mix společnosti Krematorium zvířat Brno, s.r.o., hodnotí jednotlivé složky a navrhuje možná vylepšení.