Marketing jako služba "na poslední cestě" pro domácí mazlíčky - Mendlová, Hana; Procházková, Markéta; Pivný, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se zabývá významem existence krematoria zvířat. Dále popisuje marketingový mix společnosti Krematorium zvířat Brno, s.r.o., hodnotí jednotlivé složky a navrhuje možná vylepšení.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketing; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses