Posúdenie vhodnosti používania MBO v procese hodnotenia zamestnancov v podniku Accenture services, s.r.o. - Žakarovská, Katarína; Beroušek, Petr, 1952-; Jindřich, Tomáš, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce se zaměřuje na téma hodnocení zaměstnanců podle metody Management by Objectives. Práce pozůstává se dvou části. Úvodní metodologická část obsahuje kromě teorie týkající se procesu hodnocení zaměstnanců i všeobecné přiblížení metody MBO a její implementace do hodnotících procesů. Praktická část se věnuje popisu, analýze a zhodnocení procesu hodnocení zaměstnanců v v podniku Accenture services, s.r.o. v oblasti, které poskytuje outsourcingové služby. Cílem práce je zhodnotit vhodnost procesu hodnocení podle MBO a to u zaměstnanců na různých stupních ve firemní hierarchii a na základě zjištěných výsledků určit, jestli je metoda pro podnik vhodní nebo nikoli.
Vedoucí práce: Petr Beroušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses