Finanční analýza společnosti Třinecké železárny, a.s. - Duchoňová, Veronika (2009)
Cílem této práce je popsat finanční situaci výrobního podniku, konkrétně akciové společnosti Třinecké železárny, a to na základě účetních výkazů z let 2003-2007.