Finanční analýza společnosti Třinecké železárny, a.s. - Duchoňová, Veronika; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této práce je popsat finanční situaci výrobního podniku, konkrétně akciové společnosti Třinecké železárny, a to na základě účetních výkazů z let 2003-2007.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses