Biologická aktiva v účetnictví ČR - Hlávková, Tereza (2009)
Práce se zabývá problematikou účtování zvířat a rostlin v podmínkách právních norem České republiky. Popisuje způsoby účtování a oceňování při pořízení biologických aktiv. A dále se zabývá účetními odpisy a vyřazováním těchto aktiv z majetku účetní jednotky.